Bedanking helpers 2019

Als bedanking voor de helpers pakken we dit keer uit met een wel heel speciale editie.

Het Waterhoekbestuur heeft het genoegen u mede te delen dat de Waterhoek een chalet op de Vijfse herfstmarkt heeft kunnen bemachtigen tijdens de Lichtjes aan De Leie op het kerkplein.

We willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om de helpers van de Waterhoekfeesten te bedanken.

Tijdens deze editie van Lichtjes aan de Leie zullen er onder ander baileys-hot-chocolate, Omer, cava en andere dranken te verkrijgen zijn tegen democratische prijzen. Om de honger te stillen zal er een grote Wok pan zijn. De winst gaat integraal naar MSA, deze ziekte waaraan Hade, de allerliefste mams en oma van de waterhoek aan lijdt.

Allen hartelijk welkom aan onze chalet vanwege Het Waterhoekbestuur.
Tot dan!!!

Lichtjes aan de Leie?
Lichtjes aan de Leie is een begrip geworden in Sint-Eloois-Vijve en omstreken, het is een evenement waarbij u kan deelnemen aan een wandeling van ongeveer 5 km met onderweg heel wat lichtspektakel, duizenden lichtjes, lichtanimatie en verschillende stops.

Herfstmarkt?

Voor, tijdens en na de lichtjeswandeling is er op het kerkplein de herfstmarkt. De toegang op deze herfstmarkt is helemaal gratis!  De herfstmarkt is ook voor niet wandelaars toegankelijk zonder toegangskaart. Tijdens de 7de editie zal DJ Point Deux de aanwezigen in een danssfeer en ambiance voeren op het kerkplein! Om 22u.00 kunnen we dit jaar voor een vierde keer genieten van een prachtig diervriendelijk vuurwerk!

Datum: zaterdag 30 november.
Uur:  18u00 – 02u00
Plaats: Kerkplein 8793 Sint Eloois Vijve.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.