Sinterklaasfeest 2019 – schrijf je nu in!

We nodigen jullie graag uit op zondag 1 december in de toonzaal van de Volvo-garage, waar naar jaarlijkse gewoonte de goede Sint een bezoekje brengt aan De Waterhoek !

De kindjes worden verwacht vanaf 9 uur. We beginnen met pannenkoeken! Chocomelk, koffie, kleine botertjes en verschillende soorten suiker (bloemsuiker, cassonade, bruine suiker) zijn ook voorzien.

Om 9u45 is er een leuke activiteit : een spel waarbij er vragen worden gesteld aan de kindjes (ook de hele kleintjes zullen kunnen meedoen). Ze moeten het juiste antwoord raden door een gekleurde muur (bekleed met ballonnen) te kiezen in een bepaalde kleur.

Rond 10u30 verwachten we de Sint en zijn zwarte Piet. Alle kinderen kunnen hun verlanglijstje doorgeven aan de Sint, de kleurplaat afgeven of gewoon iets in zijn oor fluisteren.

Inschrijven kan tot 25 november door het strookje van de Waterhoekgazette af te geven bij Bart Vandenbussche, Waterstraat 117 of een mail te sturen naar bartisabelle@proximus.be of gewoon door HIER te klikken (tot 12 jaar is het gratis, vanaf 12jaar €2 – betalen kan bij aankomst). Zo weten we een beetje hoeveel snoep en pannenkoeken we moeten voorzien. Tot dan!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.