Bedankt Guy en Myriam


Beste Buren,

Met spijt in ons hart hebben we afscheid genomen van 2 vaste waarden in ons Waterhoekbestuur, Guy en Myriam.

Guy maakte gedurende 21 jaar deel uit van ons bestuur en was één van de drijvende krachten achter ons voetbaltornooi en onze jaarlijkse vinkenzetting. Hij was als vroege vogel altijd de eerste aanwezig op de Waterhoekfeesten, en ook heel dikwijls bij de laatsten om de tent af te sluiten.Wij hopen dat jouw enthousiasme en gedrevenheid na al die jaren een inspiratiebron mag zijn voor ‘ons jong geweld’ binnen het bestuur. We laten je niet graag los, maar gunnen je je nieuwe uitdaging bij de Nieuwenhovespurters.

Het was een plezier om je tussen ons te hebben op onze maandelijkse vergaderingen, en op onze talrijke activiteiten waar je steevast aanwezig was, ook bij het klaarzetten en de opkuis. We willen je ook heel oprecht bedanken voor het jarenlange vervullen van je taak als penningmeester, die je altijd tot in de perfectie uitvoerde.

We zullen je missen binnen het bestuur, maar we weten dat je hart bij de Waterhoek ligt, en dat je een trouwe supporter zult blijven.

Voor Myriam was het geen gemakkelijke start, om als vreemde eend in een hechte bende terecht te komen. Maar je paste je heel snel aan, en al vlug werd je een van de sfeermakers op onze feestjes. Met jou erbij was er altijd ambiance.

We zullen jullie heel erg missen !

Nen dikke merci ! Bart Vandenbussche, namens het Waterhoekbestuur

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.