Waterhoek @ Lichtjes aan de Leie ten voordele van onderzoek MSA

De Waterhoek heeft een chalet op de Vijfse herfstmarkt kunnen bemachtigen tijdens de Lichtjes aan De Leie op het kerkplein.

We bedanken deze avond ook de helpers van de Waterhoekfeesten.

Tijdens deze editie van Lichtjes aan de Leie kan je bij ons Baileys-hot-chocolate, Omer, cava en andere dranken verkrijgen aan democratische prijzen. Om de honger te stillen is er De grote Wok pan.

De opbrengst gaat naar onderzoek voor MSA, een neurologische aandoening waarbij zenuwcellen van de hersenen afsterven. Dank namens alle MSA patiënten en Hadewijck De Volder, vrouw van bestuurslid Fred Verhaeghe.

Je hoeft de wandeling niet te doen om (gratis) het kerstdorp te bezoeken.

Allen hartelijk welkom aan onze chalet vanwege Het Waterhoekbestuur.
Tot dan!!!Lichtjes aan de Leie?

Lichtjes aan de Leie is een begrip geworden in Sint-Eloois-Vijve en omstreken, het is een evenement waarbij u kan deelnemen aan een wandeling van ongeveer 5 km met onderweg heel wat lichtspektakel, duizenden lichtjes, lichtanimatie en verschillende stops.

Herfstmarkt?

Voor, tijdens en na de lichtjeswandeling is er op het kerkplein de herfstmarkt. De toegang op deze herfstmarkt is helemaal gratis!  De herfstmarkt is ook voor niet wandelaars toegankelijk zonder toegangskaart. Tijdens de 7de editie zal DJ Point Deux de aanwezigen in een danssfeer en ambiance voeren op het kerkplein! Om 22u.00 kunnen we dit jaar voor een vierde keer genieten van een prachtig diervriendelijk vuurwerk!

Datum: zaterdag 30 november.
Uur:  18u00 – 02u00
Plaats: Kerkplein 8793 Sint Eloois Vijve.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.