In 2020 gaan voor de 42ste keer de waterhoekfeesten door van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli 2020. Momenteel wordt er volop vergaderd om de programmatie op punt te stellen. Die zal er dit jaar toch ietwat anders uitzien.

We lichten graag al een grote tip van de sluier.

Naar goede gewoonte starten we op vrijdag met de vinkenzetting. In de namiddag verwelkomen we graag de senioren. Dit jaar gaat het bloemschikken op vrijdagavond door en voor de al dan niet sportievelingen, de Fun Run. Kijk je liever naar het EK voetbal? Eventueel tussen het bloemschikken of het lopen door? Geen probleem. Die zal te volgen zijn op ons groot scherm. Kijk je liever niet naar het EK? Kom gerust af naar onze Waterhoekbar om een kaartje te leggen, een potje te ‘nagelen’,.. Er is voor elk wat wils.

Op zaterdag voorzien we opnieuw onze MTB en start het voetbaltornooi. Inschrijven voor het voetbaltornooi kan nu al bij Fred, Gunther of Stephen. Surf hier voor meer informatie. In de namiddag haalt de ‘party’Tapuittram alle kinderen op om te gaan feesten op de kinderfuit. DJ Raf Violi is de DJ van dienst. Vanaf 20u staat zanger Gregory op het programma, gevolgd door zanger Jenss tot ongeveer 22u. Aansluitend treedt de coverband Hot Stuff op. Afsluiten doen we met de Broers Vanhoutte. De (voetballief)hebbers kunnen de kwartfinales van het EK volgen op ons groot scherm

Op zondag starten we met ons stil moment op de waterhoek, de misviering.  Aansluitend kan iedereen aanschuiven voor onze jaarlijkse BBQ. In de namiddag wordt de weide omgetoverd tot een heuse zoo voor jong en oud, supporteren we bij de halve finales en de finale van het minivoetbaltornooi. Azdamme zal het waterhoekweekend afsluiten!