Nieuws

Nieuws
16 april 2016
Jubileum Pol en Trees
minivoetbal

Feest in de Tapuitstraat 100. Pol en Trees, die sinds 1971 op de waterhoek wonen vierden op 16 april hun Gouden jubileum.

Pol en Trees zijn al altijd hele trouwe Waterhoek supporters geweest en we wensen hen dan ook een prachtig feest en nog vele jaren gelukkig en gezond samen.

09 april 2016
Proficiat Waterhoek Minivoetbalploeg
minivoetbal

De Waterhoek heeft een eigen minivoetbalploeg die meespeelt in de competitie in het Jeugdcentrum te Waregem. Wedstrijden gaan door op dinsdag, woensdag of donderdag. Met nog 3 wedstrijden te gaan is De Waterhoek nu al kampioen in hun Klasse: Dikke prociat aan onze Kampioenen! Je mag natuurlijk altijd gaan supporteren in Sporthal van het Jeugdcentrum, Zuiderlaan 19, 8790 Waregem. 056/60.07.44

1 november 2015
Nieuwe Bestuursleden: Sven en Isabelle
minivoetbal

Sven en Isabelle: en echt Waterhoekkoppel. In 2011 leerden ze
elkaar kennen op de Waterhoekfeesten. Een jaar later zagen ze elkaar
terug op de feesten en werden ze een koppel. Zes maanden later besloten
ze op de wijk te komen wonen.

Sven Rigolle (°1986) is de kleinzoon van Lieske en Berke uit de Kruiskesstraat en reeds jarenlang vaste helper. Isabelle Verslype (°1986) verzorgt de steeds mooie fotos tijdens alle activiteiten.

Ze wonen in de Tapuitstraat 85. We heten hen van harte welkom en wensen hen een actieve inbreng bij de verdere uitbouw van de feesten.

1 november 2015
Nieuwe bestuursleden: Gunther en Maaike
minivoetbal

Gunther en Maaike wonen in de Waterstraat 105. Gunther Bruyneel (°19’83) en Maaike Luyckx (°’1985) hebben een dochter Mielle (°’09) en een zoon Mats (°’11)

Gunther is zelfstandig carrossier en is dus goed in het uitkloppen van builen. Maaike heeft een zelfstandig kinderdagverblijf Nop en Noor en is sterk in het in de watten leggen van kleine spruitjes. Gunther houdt van liefhebbersvoetbal bij Sparta Belgiek, spelen
met de kinderen an na de voetbalmatch een pintje drinken. Maaike houdt
van sporten, skiën en shoppen. Marathons kennen geen geheimen voor Maaike.

We heten hen ook van harte welkom.

1 september 2015
Bdankt Toon en Sybille
Kerststal

Ons 8-koppig waterhoekbestuur zal het vanaf heden met een bestuurslid minder moeten stellen. Door diverse professionele omstandigheden zien Toon en Sybille zich genoodzaakt om het comité als bestuurslid te verlaten. Niettemin hebben Toon en Sybille ons verzekerd dat zij onze beste en eerste supporters zullen blijven. De Waterhoek blijft bij hen op een speciaal bevoorrecht plaatsje staan. Ze waren ons dankbaar om in ons comité gedurende meer dan 10 jaar mee te draaien. Ze waren –zeker en vast- ook jullie buren dankbaar voor de vele leuke en fijne momenten, die ze met velen onder jullie hebben kunnen delen. Toon was een joviaal en klaarkijkend bestuurslid. Hij had vlug een klare kijk op de vele activiteiten die we door de jaren heen ondernamen met het bestuur. Toon had een eigen mening en een bekwame inbreng in tal van zaken, zowel het inplannen van vernieuwende programmatie als de praktische uitwerking ervan. Sybille steunde haar man in zijn vele waterhoekactiviteiten. Vooral voor de lange maandelijkse vergaderingen kreeg hij van Sybille carte blanche. Sybille heeft uiteraard ook haar steentje bijgedragen als bestuursvrouw tijdens de vele activiteiten doorheen het jaar. Tijdens de jaarlijkse feesten was het altijd alle hens aan dek en kwam er veel organisatie bij kijken, daar er nog moest worden gezorgd voor opvang van hun kinderen Emile en Louise. Ieder bestuurslid weet dat Toon en Sybille als koppel moeilijk zullen kunnen worden vervangen, maar we zouden de Waterhoek niet zijn als we daar geen oplossing zouden voor vinden. Toon en Sybille zijn ondertussen, toch maar mooi ‘echte Waterhoekers’ geworden. Nogmaals bedankt vanwege de voltallige ploeg. We blijven verder op jullie rekenen!

Daar stond Toon voor:
• Zorgde plichtsgetrouw voor het verslag op alle vergaderingen, zodat we ons de dag nadien alle gemaakte afspraken konden herinneren.
• Ook de belastingaangifte heeft voor Toon geen geheimen.
• Was tijdens de feesten medeverantwoordelijke voor het goed verloop van het minivoetbaltornooi. Bijna alle Waregemse voetballers hebben op de weide van boer Marlier kunnen spelen.
• Toon was ‘s avonds laat nog bezig met het gras af te rijden om er toch maar het beste grasveld van te kunnen maken, van een weide waarop koeien enkele dagen voordien nog stonden op te grazen.
• Was nadat hij hier 1 jaar woonde reeds kandidaat Mister Waterhoek, wat de start betekende als bestuurslid het jaar daarop.

• Was gedurende jaren (mede)verantwoordelijke van de waterhoekminivoetbalploeg. Ondertussen bestaat onze waterhoekminivoetbal reeds meer dan 20 jaar. Daar heeft Toon zeker en vast ook zijn verdienste in. We wensen hem alvast nog enkele jaren